Страници

петък, 14 февруари 2014 г.

Sexual healing... Read this!

Винаги има нужда от влагане на нови идеи в нещата, които правим. А понякога сме толкова заети и устремени в работните си ангажименти, че не успяваме да се вдъхновим за ново малко приключение "под чаршафите", затова решихме да ви споделим нашите идеи.

Съобщение за хубаво предусещане през целия ден
На мобилния, във фейсбук, вайбър – имате богат избор къде да изпратите съобщение или картинка с план какво ви се иска да направите с половинката си само след няколко часа. Може и да снимате част от тялото си. 

А! Това не е моето бельо?!
Той отива на работа с куфарче, с лаптоп или просто с добре затворена чанта, в която вие може да сложите Ваши секси бикини... прашки, боксерки или всъщност това, с което той най-много Ви харесва. 
Добре е все пак да съобразите дали това би го притеснило с оглед на факта, че вероятно ще ги види на работното си място..., а е напълно възможно и да няма особен фетиш към бельото. Но ако е с игрив характер, дори и да не се влюби в идеята, поне ще се забавлява. 

Само по шлифер! Хммм....
Отивате заедно след работа до магазина, на кино, на театър, дори само за да отворите вратата... не слагайте нищо повече от бельо под връхната си дреха. Опитайте, пък да видим какъв ще бъде резултатът. 
Ако времето сега Ви се струва малко хладно, сте права. Но пък тръпката от това, че знаете какво ще последва, когато и той разбере малката Ви тайна, ще Ви стопля. Като малко приключение.

Фантазиите в действие
Когато се усетите в настроение, споделете си взаимно по една малка фантазия и се опитайте да я осъществите.


Горещ душ
Вземете си заедно горещ душ без да правите нищо под душа. Това осигурява известна непринуденост на предстоящото „събитие“. Освен това отнема възможността да правите нещата по часовник, а и се натрупва напрежение.

Свещи
Тривиално, наистина, но пък върши работа и с оглед на това, че много жени се притесняват от тялото си, когато е напълно светло, освобождава. Освен това те отнемат лошата енергия в стаята и ще ви отпуснат след работния ден.

На тъмно... оставете въображението Ви да работи
Защо пък не! Изгасете лампата, тъкмо ще спестите малко енергия за осветление :) Дори може да завържете очите си, за да се отдадете изцяло само на усещанията от допира и слуха си. 

Опитайте това!
Свалете дрехите му го оставете да седне на леглото, докато Вие сте облечена. Завържете очите на партньора си и, без да може да усети, *се съблечете и след това се докоснете до него, за да усети топлото Ви голо тяло до своето. Прошепнете в ухото му всички онези неща, които искате да направите с него, докосвайте го, накарайте го да си предствя какво ще се открие пред очите му, когато свалите превръзката.
* За да не разбере докато се събличате, може да пуснете подходяща музика и леко да се отдалечите от леглото.
* Това би била една чудесна малка изненада и за дамите, мили джентълмени. 

Чаша вино
Наскоро един приятел ми каза, че жените, които пият по малко вино по-често, се справят по-добре. Направете необходимото за Вас да се отпуснете, дайте си малко повече свобода, фантазирайте... танцувайте върху него... или той върху Вас, стига да не Ви разсмива твърде ;)

Масаж
Кратък клип от youtube ще помогне, придружен с chillout музика и малко крем. Пуснете го своевременно, за да не се налага да запомняте движенията. Масаж на лице, на ходилата – не се претоварвайте с продължителни масажи...

Изненада с ново движение или техника
Едва ли имате много време, за да мислите по въпроса, но винаги може да използвате малко вдъхновение от опита на други потребители в нета. 


Свобода за половинката ни, но не и в този момент
Завържете го, завържете се или поне завържете леглото, за да предотвратите счупване ;) Белезници, шал, вратовръзка, въже..., но може би все пак по-нежните материали са предпочитани, ако искате да избегнете болката и „любовните белези“ . 

Ескперимент с мястото
Имате покрив или тераса? Експериментирайте с мястото. Ако не Ви се струва подходяща идея, винаги може да смените стаята или просто да постелете нещо меко на пода, за да разнообразите усещането от пространството около себе си.








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...