Страници

събота, 13 декември 2014 г.

Максимална ползваемост с многофункционални мебели

Преместването в нов апартамент може да бъде вълнуващо и вдъхновяващо изживяване, но същевременно и натоварващо заради огромното разнообразие на дизайн сред мебелите. Вместо вие да се двоумите, оставете това на мебелите. Ще ви представим селекция от многофункционални мебели, с които да превърнете дома си в удобно, модерно и уютно място.

Многофункционалността определено е топ тенденция в обзавеждането. Съвремието постоянно търси начин да провокира, поради това новите решения в света на дизайна се адаптират към промените с нова, оригинална визия. Мебелите, които ще ви представим са резултат от смела творческа концепция преминала на следващото ниво.


Ползите от закупуването на мебели, които сменят функциите си са неограничени. С тях ще спестите не само място, но и пари. Тези мебели решават всички проблеми с планирането на пространство като удвояват функциите си и гарантирано ще ги запазите при преместване в ново жилище или смяна на обзавеждането. Ако искате да използвате максимално терена, с който разполагате и същевременно да обзаведете дома си стилно и модерно, нашите предложения ще ви помогнат в избора ви.

Диван с вградена библиотека
Комбинирайте 2 в 1 с този удобен и стилен диван, които разполага и с рафтчета за книги. Диванът е идеално място за четене, а с това интересно дизайнерско решение няма да ви се налага да ставате от него, за да вземете любимото четиво. Всичко, което ви трябва ще бъде на една ръка разстояние от вас.


Кресло и шкаф
Удобното кресло се превръща в чудесно място за съхранение на вещите, които не желаете да бъдат на показ. Забравете за старите кутии и кашони. С това кресло ще можете лесно и удобно да приберете вещите, които постоянно ви се пречкат и да подредите дома си.


Двуетажно легло
Две вместо едно. Този ъпгрейднат вариант на падащо легло, наричано още леглото на Мърфи, дава възможност да бъдете двойно по-гостоприемни към вашите близки. Вертикалното му затваряне спестява пространство, когато не се използва.


Мултифункционален диван
Извъртете, сгънете, пренаредете, с няколко движения можете да моделирате тази невероятна мека мебел според нуждите си. Този диван дава възможността да развихрите въображението си и да го пригодите към вашия интериор, благодарение на всевъзможните му опции.


Канапе с джобове
Кой е казал, че джобовете са само за дрехи? Ако притежавате малка жилищна площ и искате нещо иновативно, но същевременно и полезно, този диван ще ви даде много възможности за съхранение на нещата, които използвате всекидневно.


Стол-библиотека
С него ще можете лесно да изберете книга, докато вече сте седнал, от една и съща мебел.


Барбарон-легло
Разкопчайте този невероятен пуф фотьойл и той ще се превърне в удобен матрак. С това чудесно предложение ще разполагате с резервна спалня, лесна за разгъване по всяко време.


Дъска за гладене и огледало
Дъските за гладене заемат доста пространство, но са нещо без което не можем в ежедневието си. Но не и с тази практична дъска. С едно завъртане тя се превръщаща в огледало и решава проблемите с пространството. Всяка домакиня ще се радва да има такава в дома си.


Маса-стол
Случвало ли ви се е да използвате стола за маса? С тази маса трансформираща се в стол ще ви се случва още по-често. Тя е идеално решение за малки апартаменти и студиа. Сега вашият стол наистина може да бъде и маса и обратното.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...