Страници

понеделник, 7 октомври 2013 г.

Истинско приключение



Преживявали ли сте истинско приключение, такова, за което да сте чели в романите или да сте гледали във филмите? Динамични, напрегнати обрати на съдбата, естествено с романтична нотка, за да е интересно? Бихте ли се впуснали?
Вие сте войн в древно царство и сте избран да придружавате най-известния герой в страната на мисия за връщането на откраднато съкровище. Какво Ви казва героят докато се приготвяте за път?
Преди да тръгнете, царят Ви извиква при себе си и Ви връчва меч, който да е винаги с Вас и да Ви помага по време на пътешествието. Що за меч е това? Опишете го подробно.
Пътешествието Ви води през високи планини и гъсти, вековни гори, а по пътя си срещате много пречки. Най-сетне пристигате пред входа на пещерата, където Ви очаква откраднатото съкровище. С колко врагове се сблъскахте до този етап от приключението си?
Влизате в пещерата и откривате съкровището. Какво е изражението на лицето на великия герой, когото придружавахте в търсенето? Опишете го подробно.


Ключ към Истинско приключение
Когато влизате в ролята на воин, натоварен с важна мисия, Вие възприемате и съответното чувство на гордост от това, че са Ви поверили такава отговорност. Отговорите са свързани точно с това.

Изреченото от многоуважавания герой докосва нежно струните на гордостта Ви. В известен смисъл тези думи са Ви слабост, галят слуха Ви и могат да Ви вдъхновят за действие.
Нещо окуражаващо ли чухте като Довери ми се, Разчитам на теб или Ще трябва да работим заедно.”? Всеки отговор има своето спуциално значение за начина, по който очаквате да искат помощта Ви.
Или героят каза неща по-скоро обезкуражително - Гледай да не ми се пречкаш или Ако мислиш да се откажеш, сега е моментът? Питаете топли чувства към хора, които се държат студено.

Мечът, даден Ви от царя, е показателен за мнението Ви за самите Вас. Дали беше изкусно изработен, с блестящо острие или ръждим, стар, почти негоден за употреба?

Броят на враговете, с които се сблъскахте по пътя си, символизира количеството пречки, през които смятате, че сте преминали в живота си досега. Колкото по-голямо е числото, толкова по-голяма трябва да е и увереността в собствените Ви способности. Колко казахте?
Сто-двеста? Определено не ви липсва самоувереност. Но естествено, след всички тези приключения сме убедени, че имате основателни причини.
Само един-двама? Не се смятате за голям авантюрист, нали? Може би Ви трябва повече житейски опит, за да придобиете по-голяма увереност в себе си.
Не срещнахте никакви врагове? Или злодеите ужасно са се уплашили, когато са чули, че идвате, и са се изпокрили, или са сметнали, че няма да се занимават с толкова незначителен герой като Вас.

Как реагира героят при откриването на загубеното съкровище? Великият герой, който ви поведе в това приключение, всъщност е въплъщение онези характеристики на противоположния пол, на които най-много се възхищавате(независимо от пола). Вие намирате описания израз на лицето на героя за привлекателен у представителите на противоположния пол. Широка усмивка ли беше? Израз на гордо задоволство или .... облекчение! А може би сълзи на радост? Каквото и да е, запомнете го. Някой ден някой може да използва това изражение като ключ към сърцето Ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...