Страници

вторник, 1 октомври 2013 г.

Новата "Кери"


"Хората не стават по-добри, те стават просто по-умни. Когато станеш по-умен, не спираш да късаш крилцата на мухите, просто си измисляш по-добра причина, за да го правиш. "— Кери


Очаквайте през октомври в кината поредната екранизация по великия Стивън Кинг. Новата “Кери” e преразказана история на класическия хорър на писателя. "Кери" е първият публикуван роман на Кинг, който той намира за "суров" и "с учудваща сила да наранява и плаши". Това ще бъде третата филмова адаптация на книгата, която обещава, че ще се придържа повече към оригиналния текст.  
 

Звездите във филма са Клоуи Грейс Морец, в главната роля, а Джулиан Мур ще бъде нейна майка. Сюжетът следва същата структура като книгата. Кери Уайт e самотна ученичка, психически тормозена от своята религиозна и побъркана майка, Маргарет Уайт. Популярните момичета в училище, ръководени от Крис Харгенсен, постоянно се подиграват на Кери. За нея най-накрая идва щастлив момент, когато една от нейните мъчителки Сю Снел кара красивия си приятел Томи Рос да я заведе на бала в гимназията. Но след една последна шега с Кери, бляскавата й вечер се превръща в кошмар, който довежда до хаос и разруха.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...