Страници

събота, 25 януари 2014 г.

10 страхотни приложения за старите ви вещи

Разчистването вкъщи едва ли е любимата ви дейност. Ние ще ви дадем невероятни идеи какво да направите с на пръв поглед непотребните нещата, които откривате. Така може да превърнете досадното задължение в креативно занимание.

Ако се чудите къде да държите книгите, които постоянно си купувате, ние ви предлагаме да използвате овехтяла дървена стълба за направата на библиотека. Разпънете я и ще имате много оригинална етажерка.


Следващото ни предложение е да си направите стол от куфар. Трябват ви само четири крачета за опора и две възглавници, за да стане меко и удобно. Резултатът е много винтидж мебел.



Ако имате излишни стари сгъваеми столове, ние имаме многофункционално приложение за тях. Разпънати и закачени на стената столовете се превръщат в етажерки, а на долната им част може да поставите закачалки с дрехи. Така ще спестите място, а вещите ви ще са подредени и винаги пред очите ви.


Друга идея за направата на рафтчета на стената е да използвате книги като поставки. Могат да бъдат отдавна прочетени книги или такива, които не харесвате особено. Те няма да се повредят, а само ще служат за поставка и ще създадат интересен дизайн на дома ви.


Трябва ви нова лампа? Поканете няколко приятели вкъщи, изпийте няколко бутилки и вече можете сами да си направите полилей. Използвайте за абажур стъклените бутилки.


Ако искате рибки за домашен любимец, ще ви покажем какъв невероятен дом може да им направите. Използвайте стар телевизор за аквариум. Изглежда изключително оригинално и в ретро стил.


На любителите на спорта следващите идеи ще им допаднат много. Ако са ви останали хилки за федербал от детството ви, може да ги използвате като рамки за огледала. Така домът ви ще показва, че обичате спорта.


Следващото ни предложение е да използвате старо и непотребно колело като декорация за банята ви. Звучи малко странно, но не може да отречете, че изглежда доста интересно и новаторско.

Може да използвате колело от велосипед, за да си направите оригинален часовник. Само сложете стрелки от стар часовник и е готов.


Ако пък искате да зарадвате някои с ръчно изработен подарък и шиенето ви се отдава, използвайте стара ръкавица за направата на симпатично плюшено мече.












Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...