Страници

сряда, 7 август 2013 г.

Поничка без пълнеж?!

Ще ви предложим редица интересни, забавни и полезни психологически тестове, под формата на игри, които да ни помогнат да надникнем в себе си, разкривайки емоционални и поведенчески черти от характера. Тестовете са съставени след дългогодишни проучвания и опит на признати специалисти в областта. Разбира се, е възможно да изразите несъгласие с тълкуването на някои от отговорите, ако той ви звучи смахнато или невероятно - това е част от забавлението. Но смятаме, че много по-често ще откривате, че сте изненадани от точността, с която отговорите изразяват човешката същност, включително вашата собствена.
Наслаждавайте се!


Има дни, в които просто всичко става според Вашето желание. Точно пред Вас няма задръствания и калпави шофьори, шефът Ви си е взел почивен ден, късметът Ви работи. Щастливи сте, а всяко ново, хубаво нещо, което Ви се случва, идва като приятна изненада. Разбира се, неочакваното има и друга страна. Достатъчна е една дупка на чорапогащника или петно на любимата Ви вратовръзка, за да Ви захвърли отново в мрачната действителност. Добри или лоши, точно малките изненади правят живота интересен.
Отивате до близката пекарна и си купувате поничка с крем. Но когато се прибирате и отхапвате, откривате, че липсва важна съставка – кремът. Как реагирате на лошия си късмет?
  1. Връщате поничката без крем в магазина и си взимате друга.
  2. Казвате си Случва се и изяждате поничката без крем.
  3. Хапвате нещо друго.
  4. Опитвате се да намажете поничката с някакво сладко, за да подобрите вкуса ѝ.

Как се казва поничка с крем, която е без крем вътре? – Гадна изненада.
И докато говорим за изненади, може би ще се учудите, че отговора, който сте избрали за този сценарий показва ролята, която играете за приятелите си.

1. Връщате поничката без крем в магазина и си взимате друга.
Мислите праволинейно и странните случки не могат да Ви извадят извън релси, на Вас може да се разчита да не се паникьосате, когато се случи неочакваното. Но сте човек, който би застанал на лидерското място. Вие по-скоро сте склонен подкрепяте водачите с ясната си преценка и добре обмислени съвети.

2. Казвате си Случва се и изяждате поничката без крем.
Не позволявате на изненадите да Ви изкарват извън кожата Ви, приемате картите такива, каквито съдбата ви ги е раздала. Търпението и гъвкавостта Ви правят човек, с когото лесно се общува и може да се каже, че сте спойката, която държи кръга Ви от приятели заедно.Тъй като не вдигате шум около себе си, понякога сякаш оставате на заден план. Но като въздуха, оставате незабележим само до момента, в който се отдалечите.

3. Хапвате нещо друго.
Бързо взимате решения и бързо действате, Вие сте роден водач на всяка група. Чувствате се в свои води, когато нещата излязат извън контрол и ситуацията налага накой да поеме нещата в свои ръце и да определи посоката на действие. Не изпитвате и грам колебание относно това къде да отидете на вечеря или кой филм да гледате – думата нерешителност я няма в речника Ви. Излъчвате увереност и авторитет и когато казвате нещо, хората около Вас Ви слушат.

4. Опитвате се да намажете поничката с някакво сладко, за да подобрите вкуса ѝ.

Талантът Ви да намирате иновативни решения Ви превръща в едноличен генератор на идеи в компанията. Всеки е надарен със здрав разум, но Вие сте надарен и с изключително чувство, което Ви кара да виждате възможности, където другите виждат само проблеми. Творческите Ви инстинкти са свързани и с поемането на риска да отидете твърде далеч или да изглеждате ексцентрични от време на време, но хората се чувстват сигурни, знаейки, че каквото и да се случи, Вие ще направите живота им интересен.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...