Страници

сряда, 7 август 2013 г.

Нощ в театъра


След успешната няколкогодишна традиция на Нощта на музеите следва нова живителна инжекция за София с Нощта на театрите!
Първата ни нощ на театрите ще се състои на 14 септември, така че, ако искате да се любувате цяла нощ на театралното изкуство, да се срещнете с любимите си актьори, да надникнете зад кулисите или да посетите представление на преференциални цени това е вашият шанс! Записвайте в тефтерите - 14 септември и гледайте да не пропуснете събитието, за да не пишем после неизвинени отсъствия.


Тази наша първа театрална нощ ни прави член на Европейската Нощ на театрите и ни приобщава към традицията на големите столици да превръщат града в огромна сцена за  по няколко часа. 
Но това не е всичко, което Нощта предлага! Ще имате възможност да посетите различни изложби, лекции, театрални и музикални уъркшопи на открито, огнено шоу и циркови изпълнения, импровизационен театър, зони за почивка с безплатен wi-fi (само не почивайте твърде дълго в нета, освен ако не четете блога ни, разбира се), детска програма, Пощенска кутия за приказки (любимата ни пощенска кутия) и на вниманието на всички поспаланковци и мързеланковци, на които не им се преоблича за Нощта отново - пижамено парти!
И ако и това не ви е убедило, вижте кой е рекламно лице на събитието - Иво Аръков, когото най-вероятно сте виждали в сериала "Фамилията". А актьорът Ованес Торосян ("Аве") също ще се включи в инициативата. 













Ще се видим там! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...