Страници

сряда, 28 август 2013 г.

Борба за живот или Dallas Buyers Club



Матю Макконъхи и Джаред Лето се преобразяват до неузнаваемост на големия екран, за да ни разкажат историята на болния от СПИН Рон (Макконъхи). Историята е базирана на действителен случай, на борбата, когато са ти съобщили, че ти остават още 30 дена живот и какво ще направиш, след като знаеш това.
Преди

След
Рон отказва подобен сценарий, но тогава се сблъсква с фармацевтичните компании и труднодостъпните лекарства. Затова се налагат и нестандартни решения, като намирането на нелегални медикаменти и разпространяването им сред други болни, което води до сформирането на мрежата Dallas Buyers Club.

Един от тях е и героят на Джаред Лето, Райън. Джаред Лето е по-популярен като вокалист на 30 Seconds To Mars, но има и успешни актьорски превъплъщения във филми като „Реквием за една мечта”, „Александър”, „Боен клуб” и последният му „Mr. Nobody” (2009 г.). След 4-годишно прекъсване се завръща на актьорската сцена с нова нестандартна роля като транссексуален, за което му се наложило да отслабне с 14 кг! (Трябва да го попитаме как става това, но ще го отложим за друг път.) Но това не е единственият случай на подобна трансформация. За „Chapter 27”, където играе убиеца на Джон Ленън, качва 30 кг! (Това вече ни е ясно как става...)

Преди
След


Филмът е спонсориран от Матю Макконъхи и разполага с бюджет от $5 000 000. Ще се появи на големия екран на фестивала в Торонто на 5 септември, а по кината може да се очаква от 1 ноември.  


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...